Retourneren:

U heeft het recht gedurende 14 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst  te beslissen of u de goederen of diensten van Woodhead wil behouden. Tijdens deze periode moet de goederen zorgvuldig behandelen. De verpakking mag geopend zijn in die mate dat het nodig is om te kunnen beoordelen of u de goederen wenst te behouden.  De goederen mogen gepast, maar niet gebruikt, of beschadigd zijn. De goederen dienen met alle bijgeleverde items ongeschonden te worden teruggestuurd.

 Zonder enige opgave van reden kan je uw bestelling terugsturen, mits u dit schriftelijk aan ons laat weten. De contact gegevens staan bovenaan deze tekst.  U hoeft hiervoor geen boete te betalen. De transportkosten om uw bestelling terug naar ons te sturen  zijn wel voor uw rekening.  We betalen binnen de 14 dagen na uw schriftelijke weigering van de bestelling, dan de volledige aankoopprijs terug op het zelfde bankrekeningnummer als waar u mee heeft betaald. Andere rekeningnummers zullen niet gebruikt, noch aanvaard worden.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden of tot wij de goederen hebben teruggekregen , al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Enkel de directe kosten van het retourneren zult u zelf moeten betalen. U kunt dit zelf  of door een transportfirma op ons adres terug bezorgen.  Indien gewenst kunnen we een kostenraming maken om uw pakket terug te sturen. Na uw goedkeuring  geven we dan opdracht om de goederen bij u op te halen. 

Voor goederen die op maat gemaakt worden is retourneren niet mogelijk.

Loading...
Wacht a.u.b...