ACCESOIRES

Bij Woodhead kan je verschillende accessoires verkrijgen.

  • Een kabeldoorgang
  • LED verlichting
  • Draadloze oplader

LED

Om je interieur of de objecten op de wandplanken te verlichten is het handig om ingebouwde led strips toe te passen. Woodhead gebruikt enkel professionele ledverlichting. De led-strip wordt verzonken in de wandplank gemonteerd. De armatuur is in aluminium om een optimale warmteafvoer te verzekeren.  Er zijn 240 led diodes per meter. Hierdoor is er heel veel lichtopbrengst. Daarnaast wordt puntvorming vermeden. Het is aangeraden om de aansluiting door een vakman te laten doen.  Bij de wandplank is geen led dimmer of led voeding geleverd. Deze moeten apart besteld worden. Bestel je accessoires mee met je wandplanken en bekom zo een betere prijs. Bij Woodhead worden enkel de door Woodhead verkochte Led strips ingebouwd. Er bestaat geen mogelijkheid om door derden verkochte led strips te monteren. Bij nabestellingen steeds de kleurtemperatuur vermelden.

OPLADER

 

 Deze lader voor smartphones wordt onzichtbaar ingebouwd. De technologie is inductielader voor smartphones (technologie standaard Qi). Inbouw gebeurt in de Woodhead wandplank. De plaats is steeds aangeduid met het Woodhead logo en het pictogram van de lader. Het snoer heeft een lengte van 2,5 Lm. De laadtijd is afhankelijk van je gsm toestel en de plaats dat je het op de lader plaatst. Sommige smartphones worden compatibel voor inductieladers bij gebruik van een speciale inductie backcover (niet meegeleverd).

Hoe het werkt: 
Zonder rondslingerende kabels of gedoe met adapters kan je eenvoudig je gsm toestel opladen. Je legt je telefoon gewoon op de Met het Woodhead voorziene logo en je gsm laad razendsnel op. Hiervoor wordt de Qi technologie op basis van inductie gebruikt. 
Voordeel: 
Er zijn geen zichtbare kabels of adapters te zien. Tevens bekom je meer rust in je interieur. Je kan steeds rekenen op een volledig geladen batterij.

UITSPARING &
KABELDOORVOER

Uitsparing
Uitsparingen worden steeds op maat gemaakt.
Vraag hiervoor een offerte bij Woodhead via ons contactformulier.

 

Kabeldoorvoer
Je wil een kabel dwars door je Woodhead wandplank? Geen probleem, ook wij zorgen daarvoor. Je kiezen waar deze zich moet bevinden: Links, in het midden of rechts? Dat kan je in onze configurator aanpassen. De kabelhuls met een diameter van 60mm is in rvs look uitgevoerd en past bij alle uitvoeringen.

kabeldoorgang_Tekengebied 1