Levering

Home / Levering

Wij verwerken uw bestelling volgens de voorraad- en productiecapaciteit. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk verwerkt. Woodhead biedt twee mogelijkheden van levering aan: zelf afhalen of levering.

De kosten worden voor leveringen worden steeds (voor het afrekenen) in uw winkelwagen op de webshop weergegeven. Voor afhalingen worden geen transportkosten gerekend.

Het bestel adres en het leveringsadres dienen in het zelfde land te zijn. Het leveringsadres wordt bij bestelling aangeduid en kan na bestelling niet meer wijzigen.

De leveringstermijn van op maat gemaakte goederen is 2à3 weken. Indien dit niet mogelijk is door eender welke reden, krijgt u hiervan tijdig een bericht met de aangepaste leveringsdatum. U krijgt enkele dagen voor de levering automatisch een bericht met de vooropgestelde leveringsdatum en eventueel uur.

De goederen worden steeds geleverd tot op de gelijkvloers verdieping van het leveringsadres.

De goederen worden op ons risico tot bij u, de klant gebracht. Eventuele beschadiging, niet of gedeeltelijke levering van de goederen dienen liefst direct en zeker binnen de 3 kalenderdagen schriftelijk gemeld te worden. U dient de goederen te controleren op transportschade tijdens de ontvangst van de goederen. Tansportschade wordt enkel aanvaard tot 8 kalenderdagen na ontvangst.

Voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld, kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.

X