Mdf zwart mat

Home / Blog / Mdf zwart mat
Woodhead zwart vierkant

MDF Zwart Mat

Met de Woodhead in Mdf zwart mat heeft Woodhead er een uitstekend product bij.

Woodhead mdf zwart mat

Uitvoering van deze Woodhead:

De plaat is 40mm dik en rondom in het verstek gemaakt. Hierdoor zijn er zo goed als geen voegen te zien.De in de massa zwart gekleurde mdf plaat heeft als voordeel dat de randen dezelfde kleur hebben als de vlakke stukken. Hieruit volgt samen met  de kleurloze matte lak  een prachtig en massief uitzicht.

Het materiaal:

De door en door gekleurde Medium Density Fiberboard plaat is toepasbaar in het interieur. Deze plaat is door middel van zwart pigment in de massa gekleurd. Hoewel de platen van de beste kwaliteit zijn, kunnen er zich kleine kleurverschillen voordoen. Daarnaast is de plaat is niet vochtwerend.

De afwerking:

De afwerking zo opgebouwd dat de zwarte mdf zeer mooi opgehelderd wordt. De matte kleurloze lak is opgebouwd uit twee lagen: Een grondlaag en een afwerkingslaag. De Woodhead wandplanken zien er fantastisch uit. Voordat er een laklaag geplaatst wordt, schuren we de wandplanken zorgvuldig. We willen immers een mooie gladde matte afwerking. Wanneer we nog de laatste visuele controle doen, halen we eventuele foutjes eruit.

Toepassing:

Deze wandplank kan je toepassen in de woonkamer, keuken of een andere ruimte. Door middel van een zelf gekozen lay-out plaats je verschillende Woodhead’s boven en/of naast elkaar.  Hierdoor bekom je heel eenvoudig een prachtig wandmeubel. In een vochtige ruimte raden we het gebruik van deze legplanken af.

Hoe bestellen:

Bestel via de WOODHEAD WEBSHOP

Bij het bestellen kan er voor verschillende afmetingen en afwerkingen gekozen worden. Daarnaast zijn er ook verschillende opties. Zoals Led verlichting, kabelhulzen, uitsparingen,enz… Maar indien u de gewenste uitvoering niet vindt, kan je steeds met ons contact op nemen. Met een eenvoudig bericht kom je bij de juiste persoon: wim@woodhead.be

Alvast veel plezier met de nieuwe Woodheads

Ps.: Indien gewenst kan je verschillende Woodhead’s bezichtigen bij: HERAF interieur

 

 

POST A COMMENT

X