ONTDEK WOODHEAD

Opbergsysteem met onzichtbaar te bevestigen draagstructuur.

Onze wandplanken hebben een modulair en onzichtbaar te bevestigen draagstructuur. Hierdoor zijn ze snel, eenvoudig en aanpasbaar te plaatsen. Waardoor je alles netjes, ordelijk, esthetisch en in samenhang met je omgeving klasseert of ten toont stelt.

1.2.3 KLAAR

Woodhead heeft een volledig systeem bedacht zodat de klanten zeer snel hun Woodhead wandplank kunnen monteren. En dit in 1-2-3 stappen zonder omwegen.

  • 1: bestellen
  • 2: levering
  • 3: plaatsing

 

Om dit zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te doen, hebben we op onze webshop een duidelijke configurator geplaats met alle prijzen en info. Hier bestellen is zeer eenvoudig. Daarna gebeurt de betaling online in een veilige omgeving. Naast krijg je nog de nodige info en natuurlijk je Woodhead thuis bezorgd.

Wegbergen is bij Woodhead tonen. Je laat naast jouw mooiste verzamelobjecten, jouw boeken, jouw Swarovski, jouw hebbedingetjes ook je smaak zien. Met een woodhead wandplank kan je alles netjes en ordentelijk bij elkaar plaatsen. Heb je liever een clean uitzicht in je interieur? Dan ga je voor de eenvoudige uitvoeringen, zoals voor de Woodhead LAK. Waarbij less is more een mooie omschrijving is van het geheel.

“Woodhead” legplank is een uniek “zwevend” meubel

– in overeenstemming met het interieur
– rechtstreeks van eigen Belgische fabrikant
– design, stijlvol, minimalistische, …harmonieus, …
– innovatief en revolutionair zeer eenvoudig (gepatenteerd) bevestigingssysteem
– nieuw
– tijdloos, herbruikbaar, …
– milieuvriendelijke verantwoorde productie en plaatsing
+ eigen plaatsingsdienst

EIGENSCHAPPEN

Woodhead Is Sterk.
U kan gerust een WOODHEAD vol boeken plaatsen omdat de plank en de draagstructuur super sterk zijn . Daarnaast vraagt het geheel een minimum aan materiaal.. De materiaalsterktes en diktes op elkaar af te stemmen. Mede hierdoor krijgen we een zo licht mogelijke constructie.

Ecologische Voetafdruk
Woodhead boekenplanken zijn  “eco”. Woodhead gebruikt vooral minder materiaal waardoor het gebruik van grondstoffen beperkt wordt. We combineren de juist materialen en de modernste fabricatieprocessen. Onze klanten een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk bezorgen is onze missie. En dit vanaf het begin van het productieproces tot de plaatsing. Onze leveranciers zijn FSC en/of PFC gecertificeerd. Waardoor we samen met u met respect voor de natuur en de mens aan een betere wereld werken.

Recyclebaar:
De meest gebruikte materialen zijn recyclebaar en dus eventueel een tweede of zelfs derde keer herbruikbaar.

Minder co² Uitstoot:
Het meest opmerkende is ons eigen ontwikkelt procedé op een energiebesparende machine. Daardoor is er minder co² uitstoot tijdens het productieproces.

Modulaire Draagstructuur:
Ons systeem bestaat uit een basisprofiel, uitbreidingsprofiel(en) en draagarmen. Waardoor we met onze modulaire draagstructuur iedere lengte aan kunnen.  Daarnaast is het mogelijk om meerdere draagarmen te plaatsen waardoor de draagkracht nog verhoogd. Vanaf de minimumlengte van 50cm tot de gewenste lengte kan er worden uitgebreid. Waardoor bij de versies om te schilderen de voegen miniem tot onzichtbaar zijn.  Bij de afgewerkte versies zijn deze wel goed zichtbaar.

Trendy
De boekenplanken zijn niet alleen praktisch maar ook trendy en in elk interieur te integreren. Dit resulteert een prachtig en verantwoord product voor de doe-het-zelver en de vakman.

Van Standaard Tot Op Maat:
Van standaard tot op maat is geen probleem. Omdat we de standaard tabletten kunnen aanpassen naar op maat gemaakte tabletten, kunnen we op een eenvoudige en snelle manier onze vip-klanten bedienen.

Eenvoudig Te Plaatsen:
Woodhead is zeer eenvoudig te plaatsen en dus de ideale wandplank voor iedereen. U kan steeds de instructievideo bekijken.

 

ONZE WERKWIJZE

Woodhead heeft een webshop om het de klanten eenvoudig te maken om te kiezen, te bestellen en te ontvangen. De online te bestellingen worden automatisch verwerkt. Dit heeft als grote voordeel dat er weinig tijd wordt verloren aan het voorbereiden van een bestelling. Alle onderdelen worden klaar gemaakt volgens een vaste werkwijze. Het spreekt voor zich dat een offline bestelling veel meer tijd in beslag neemt. Tijd die we liever spenderen aan een wandeling in het bos of een terrasje doen…😊. Bestel steeds online, indien het niet anders kan, doe dit per email. Hou er rekening mee dat het beantwoorden van de berichten niet altijd direct plaats vindt. Offline bestelde wandplanken hebben ook een langere leveringstermijn en een hogere prijs.
Tijdens het bestellen dienen alle parameters te worden ingevuld. Eventuele opmerkingen kunnen in het vakje: ”Opmerkingen” geplaatst worden.
Speciale gelegenheden zoals “ terug naar school, outlet,  Vaderdag,… “ kunnen aanleiding zijn tot een actie. Hou hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten of schrijf in »  @Nieuwsbrief (steeds opzegbaar)

Woodhead Webshop

Volgorde:

  • Online Bestelling
  • Online betaling
  • Bevestiging per email
  • Factuur per email
  • Productie
  • Tracking koerier

PRODUCTIEPROCES

De productie van een Woodhead wandplank is doorslaggevend en primordiaal. Woodhead wil niet alleen een goede en sterke wandplank, wij zorgen voor een esthetische en authentieke wandplank. Om tot een goede, sterke en mooie Woodhead wandplank te komen maken wij maximaal gebruik van alle beschikbare middelen bij de productie van de Woodhead wandplank.

Wij maken minutieus onze Woodhead wandplanken met zeer veel zorg en gedrevenheid. Wij besteden veel aandacht aan het volledig productieproces zodat de foutenmarge verwaarloosbaar is.

We optimaliseren ons werk met zelf ontworpen en ontwikkelde machines. Dit minimaliseert het manuele werk en beperkt de menselijke belasting tot het strikt noodzakelijke. Het resultaat is: efficiënt en effectief!

BESTEL JOUW WOODHEAD

Woodhead maakt bewust de keuze om de wandplank online aan te bieden. Zo maken we het jou eenvoudig om te kiezen, te bestellen en te ontvangen. De online bestellingen worden automatisch verwerkt waardoor we snel jouw product kunnen klaarmaken voor verzending.

Een offline bestelling neemt meer tijd in beslag waardoor een langere levertermijn kan optreden. Bestel dus steeds via onze webshop.

Tijdens het bestellen dienen alle parameters te worden ingevuld. Eventuele opmerkingen kunnen in het vakje -Opmerkingen- geplaatst worden. Is er wat onduidelijk of heb je een vraag? Contacteer ons gerust!