plaatsing in 1-2-3 gegarandeerd:

Home / Blog / plaatsing in 1-2-3 gegarandeerd:

De plaatsing van een Woodhead wandplank kan op een snelle en eenvoudige manier gebeuren. Is het nu in de keuken, buro of living iedere plaats is geschikt om er een Woodhead wandplank te monteren.

Vroeger was alles beterwodhead

Laten we spreken over:” voor de Woodhead periode” en tijdens de Woodhead periode om het eenvoudig te houden. Voor de Woodhead periode moest je eerst de draagarmen afmeten en aftekenen op de muur. Dit kan je met een meter doen of met een mal. Dit nam niet alleen veel tijd in beslag, maar je kon rap een fout maken.  Daarna volgde de echte lijdensweg: De gaten met een reus van een betonboor in de muur boren. Daarna de ijzeren pinnen in de muur kloppen. What the hell! Het was echt altijd iets, de boor verliep van plaats, het was niet mooi recht geboord, de afstand was niet precies genoeg…  Als je dan na al dat geklungel probeerde de wandplank over de stalen pinnen te schuiven, geraakte ze er meestal  nog niet eens op. We mochten nog van geluk spreken als hij mooi recht was geplaatst. Kortom het was geen pretje. De stelling dat vroeger alles beter was, mag je van mij gerust begraven.

De snelheid zit in het systeem:

Woodhead super big shelf
Woodhead super big shelf

Toch eerst even uitleggen hoe het juist in elkaar zit. De wandplanken worden geleverd met een onzichtbaar te plaatsen draag structuur. Die bestaat uit 4 verschillende delen: 1. de basismuurprofiel 2. de uitbreidingsprofiel(en) 3. de draagarmen 4. De Woodhead wandplank. Ieder onderdeel past aan het andere. Hoe we deze plaatsen lees je hieronder.

Als we beginnen met de plaatsing teken we eerst het midden van de breedte af en de hoogte vanop de vloer om een ander vast punt. Dit is het midden van de eerste muurprofiel dat we plaatsen: De basisprofiel. Daarna kunnen we deze uitbreiden met een extra muurprofiel: De uitbreidingsprofiel. Deze past netjes met een klein zwaluwstaartje aan de basisprofiel. Wanneer alle profielen aan de wand zijn bevestigd komen de draagarmen. Deze klikken in de uitsparingen in de profielen. Door deze vaste punten kunnen de draagarmen perfect in de openingen in de wandplank.

3 feiten:

1.Eenvoudig bestellen, vlotte levering:

Een Woodhead wandplank bestellen is eenvoudig, snel en leuk. Wanneer je een afwerking en maat gekozen hebt, hoef je enkel naar de winkelmand te gaan en af te rekenen. Met Mollie betalen is ook mogelijk. Hierdoor verlies je weinig tijd en wordt je bestelling snel verwerkt. Dit garandeert een snellere levering en dus ook een snellere plaatsing.

2. Eenvoudige plaatsing:

Een eenvoudige plaatsing door het doordacht ontwerp. Bij Woodhead is er tevens geen aftekenmal nodig. Hierdoor ben je reeds op voorhand gewonnen van de meest ervaren vakman! Snelheid is tegenwoordig alles maar bij Woodhead gaat dit niet ten koste van kwaliteit en precisie.  We teken slechts één vast punt af en dat is het midden van de wandplank. Met het midden bedoel ik zowel in de breedte als in de hoogte. (bij een dikte van 4cm)  Dit is het vertrekpunt. Door de modulaire opbouw van het systeem wordt er steeds verder gebouwd vanaf dit punt. Op voorhand alle bevestigingspunten aftekenen is dus niet nodig.

3. Originele afwerkingen:

Woodhead heeft standaard 9 afwerkingen. De afwerkingen vind je steeds per afwerkingsgroep in de webshop terug. De uitvoering  in zwarte mdf met een matte toplaag is een hit! bekijk deze zeker op de webshop.

Daarnaast zijn er ontelbare afwerkingen mogelijk. Deze worden op vraag van de klant gemaakt. Vraag hiervoor gerust een aangepaste offerte voor jouw project: Offerte aanvraag

Wil je ook meer te weten komen over de snelle plaatsing van een Woodhead wandplank?  Neem dan een kijkje op onze website: Woodhead Webshop

Draagstructuur Woodhead
overzicht van de Woodhead draagstructuur
Woodhead drager
Detail

Woodhead kan je eenvoudig bestellen bij:  Hera-interieur, Woodhead, Colora RoeselareVancanneyt(Group).

POST A COMMENT

X