SYSTEEM

Woodhead wandplanken zijn onzichtbaar te bevestigen. De draagstructuur wordt meegeleverd. Deze bestaat uit:

Het basisprofiel is voorzien van verschillende openingen met elk hun specifieke functie. In het midden is er een kleine horizontale opening. Dit dient om het midden van de wandplank te bepalen. De twee langwerpige gaten dienen om het profiel mooi waterpas te kunnen plaatsen. Daarnaast zijn er nog de ronde gaten om het profiel stevig aan de wand te kunnen plaatsen. Op de uiteinden zijn er twee zwaluwstaarten voorzien. Deze dienen om de uitbreidingsprofielen te ontvangen. Er zijn ook rechthoekige openingen waarin de draagarmen vastklikken.

De uitbreidingsprofielen passen langs beide kanten op het basisprofiel doormiddel van de zwaluwstaart. Volgens de lengte van de Woodhead legplank worden er uitbreidingsprofielen mee geleverd. Er zijn ook sleufgaten in om het profiel waterpas te plaatsen. De andere gaten kunnen gebruikt worden voor een stevigere montage.
De draagarmen klikken in de muurprofiel(en). Doormiddel van een inbussleutel kan de helling traploos ingesteld worden.

De draagarmen klikken in de rechthoekige uitsparingen die in de muurprofielen (basisprofiel en uitbreidingsprofiel) voorzien zijn

De cover of het omhulsel is datgene wat je ziet. Voorsommige mensen is dit de wandplank, legplank of…? Logisch want van onze gepatenteerde draagstructuur zie je natuur niets. De bekleding schuift als een enveloppe over de draagstructuur.

De Woodhead onderdelen zijn zodanig op elkaar afgestemd dat ze perfect op elkaar passen.
Eenvoudige plaatsing door het gebruik van de Woodhead gepatenteerde draagstructuur.

De cover heeft verschillende eigenschappen die kenmerkend zijn voor een Woodhead wandplank:
 • stijf

  Door de doordachte verhouding van de verschillende materialen waaruit de Woodhead planken bestaan, bekomen we een zeer strakke legplank. Vervormen, scheef of van scheluw trekken is zo goed als uitgesloten.

 • sterk

  Ook de materialen waaruit de wandplank van Woodhead gemaakt zijn sterk. De hoekjes zijn netjes afgerond en/of geschuurd. De afwerking of toplaag van alle Woodhead wandplanken zijn van een hoogwaardige kwaliteit waardoor je jaren geniet zonder met een minimum aan onderhoud.

 • Lichtgewicht

  De structuur is zeer belangrijk om een lichte wandplank te bekomen. Door de juiste verhouding van de verschillende onderdelen van de wandplank besparen we op gewicht. Dit betekend dat je minder materiaal verbruikt. Woodhead wandplanken zijn zeer licht waardoor je er heel veel kan op plaatsen.

 • Klaar om te plaatsen

  De afwerking is zoals jullie van een Woodhead wandplank gewent zijn: High-end. De woodhead wandplanken zijn klaar om te plaatsen. Is het een schap om te schilderen? Dan neem je gewoon een borstel of rol en verf je met een groot gemak. Is het een afgewerkte bank? Dan is deze klaar om aan de muur te plaatsen.

 • afwasbaar

  Woodhead wandplanken hebben een zeer exclusieve uitzicht. Deze passen in de mooiste interieurs.

 • exclusieve afwerkingen

  Dit is zeker een belangrijke eigenschap van onze Woodhead schap. De afwerkingen zijn waterbestendig en afwasbaar. Er zijn geen producten nodig om ze te onderhouden. Enkel eens er overgaan met een vochtige doek is voldoende.