Woodhead anders en beter

Home / Blog / Woodhead anders en beter

Woodhead anders bekeken. Uit ons recent marktonderzoek is gebleken dat een vereenvoudiging van ons aanbod aangewezen is. Hiervoor hebben we een selectie gemaakt uit de meest gevraagde uitvoeringen. Daarnaast hebben we ook de aangeboden afmetingen geoptimaliseerd. Mede door deze ingrijpende veranderingen kunnen we ook sneller leveren. Tevens hebben we ook meer tijd om advies en service te geven.

De webshop van Woodhead is volledig vernieuwd.

Woodhead anders en beter.

Door standaardisatie heeft Woodhead het productgamma geoptimaliseerd. Waardoor het beperkter lijkt, maar eigenlijk gewoon overzichtelijker geworden is. Door een paar artikelen  er uit te wippen is er plaats gekomen voor de meer geraffineerdere wandplanken. Deze worden in de komende maanden aangeboden. Meer nieuws hierover komt binnenkort.

Alle wandplanken van Woodhead zijn Volledig afgewerkt!

Ten eerste zijn alle wandplanken van Woodhead zijn volledig afgewerkt. Ze zijn klaar om te plaatsen. Ten tweede is de  kwaliteit of graad van afwerking zeer belangrijk. Zoals steeds brengen we een topproduct naar de klant! Dit is tenslotte de belofte die we met alle midden nastreven.

Door vaste maten voor te stellen is er minder stress bij het kiezen.

We ondervonden dat er bepaalde afmetingen veelvuldig gevraagd werden. Daarnaast kregen we ook vele malen de vraag wat nu de beste afmetingen waren.  Omdat we onze afmetingen van variabel naar vast gemaakt hebben, is het veel eenvoudiger om te beslissen voor de klant. Dus Woodhead anders en beter!

Maatwerk is nog steeds mogelijk.

Omdat Maatwerk onze specialiteit en een belangrijk onderdeel van onze activiteiten is. En onze klanten daarnaast ook een geweldige service biedt, hebben we dit niet met het badwater weggegooid! In tegendeel: door de optimalisatie in ons gamma blijft dit een belangrijke afdeling. Het hoe en wat van Maatwerk bij Woodhead wordt volgende keer op deze blog behandeld. Voor meer informatie gebruik je best ons contactformulier.

In een van de volgende Blogs komt ook een rubriek over de plaatsing van Woodheads

Tot de volgende keer.Woodhead anders

POST A COMMENT

X