ACCESSOIRES

Met onze accessoires maak je je Woodhead wandplank helemaal af.

Accessoires

  • Kabeldoorgang
  • LED verlichting
  • Draadloze oplader
Accessoires LED
Oplader icoontje
Oplader icoon

LED

Met ingebouwde led strips kan je je interieur en de objecten op de wandplanken verlichten. Woodhead gebruikt enkel professionele ledverlichting. Dit accessoire wordt verzonken in de wandplank gemonteerd. Een aluminium armatuur verzekert een optimale warmteafvoer. Er zijn 240 led diodes per meter. Hierdoor is er heel veel lichtopbrengst. Daarnaast wordt puntvorming vermeden. We raden aan om de aansluiting door een vakman te laten doen. Bij de wandplank is geen led dimmer of led voeding geleverd. Deze kunnen apart besteld worden. Als je de accessoires mee met je wandplanken bestelt, bekom je een betere prijs. Wij bouwen enkel de door Woodhead verkochte Led strips in. Het is niet mogelijk om door derden verkochte led strips te monteren. Bij nabestellingen vermeld je steeds de kleurtemperatuur.

OPLADER

 Nog een topper in onze accessoires is de lader voor smartphones. Deze wordt onzichtbaar ingebouwd. De technologie is inductielader voor smartphones (technologie standaard Qi). Inbouw gebeurt in de Woodhead wandplank. De plaats is steeds aangeduid met het Woodhead logo en het pictogram van de lader. Het snoer heeft een lengte van 2,5 Lm. De laadtijd is afhankelijk van je gsm toestel en de plaats dat je het op de lader plaatst. Sommige smartphones worden compatibel voor inductieladers bij gebruik van een speciale inductie backcover (niet meegeleverd).

Hoe het werkt: 
Zonder rondslingerende kabels of gedoe met adapters kan je eenvoudig je gsm toestel opladen. Je legt je telefoon gewoon op de Met het Woodhead voorziene logo en je gsm laad razendsnel op. Hiervoor wordt de Qi technologie op basis van inductie gebruikt. 
Voordeel: 
Er zijn geen zichtbare kabels of adapters te zien. Tevens bekom je meer rust in je interieur. Je kan steeds rekenen op een volledig geladen batterij.
Oplader icoontje

UITSPARING &
KABELDOORVOER

Uitsparing
Uitsparingen worden steeds op maat gemaakt.
Vraag hiervoor een offerte bij Woodhead via ons contactformulier.

Kabeldoorvoer
Je wil een kabel dwars door je Woodhead wandplank? Geen probleem, ook wij zorgen daarvoor. Je kiezen waar deze zich moet bevinden: Links, in het midden of rechts? Dat kan je in onze configurator aanpassen. De kabelhuls met een diameter van 60mm is in rvs look uitgevoerd en past bij alle uitvoeringen.

Vragen over onze accessoires? Contacteer ons!

Kabeldoorgang icoon