ONZE TROEVEN

Eenvoudige montage

Een van onze troeven is het innovatieve systeem. Hierdoor is de wandplank gemakkelijk op te hangen. Ontdek in deze video hoe eenvoudig de montage is. Je bestelt jouw wandplanken via de configurator in onze online shop. De betaling gebeurt in een veilige omgeving. Nadien wordt je wandplank geproduceerd in ons eigen atelier in Moorslede. Vervolgens worden de planken in speciaal ontworpen Woodhead dozen verpakt zodat de transporteur ze gemakkelijk en onbeschadigd kan leveren tot bij jou.

Enorme draagkracht

Je kan een Woodhead vol boeken plaatsen zonder problemen. De draagstructuur en de plank zijn super sterk. De wandplanken kunnen tot wel 250kg dragen. Dit enorme draagvermogen is uitvoerig getest in ons atelier. Daarnaast vraagt het geheel een minimum aan materiaal tijdens de montage.

Aanpasbaar aan jouw interieur

Met een Woodhead wandplank kan je alles netjes en ordelijk opbergen, volgens jouw smaak. Dankzij ons uitgebreid aanbod hebben we een plank in elke interieurstijl. Hou je van een clean interieur? Dan zal de Woodhead LAK je sowieso bekoren. Of personaliseer jouw plank door MDF te kiezen. Zo kan je je jouw plank zelf schilderen of lakken in het gewenste kleur. Ontdek ons aanbod hier.

Toch liever op maat? Omdat we de standaard planken kunnen aanpassen naar een op maat gemaakte plank, kunnen we op een eenvoudige en snelle manier onze VIP-klanten bedienen.

Modulair systeem

Ons systeem bestaat uit een basisprofiel, uitbreidingsprofiel(en) en draagarmen. Dankzij dit innovatieve systeem kan de modulaire draagstructuur elke lengte aan. Daarnaast is het mogelijk om meerdere draagarmen te plaatsen waardoor de draagkracht nog verhoogd. Vanaf de minimumlengte van 50cm tot de gewenste lengte kan er worden uitgebreid. Waardoor de voegen miniem of zelfs onzichtbaar zijn bij de versie waarbij je zelf jouw plank kan schilderen. Bij de afgewerkte versies zijn de voegen wel zichtbaar.

Duurzaam productieproces

Woodhead boekenplanken zijn ecologisch. Het meest opvallende is ons eigen ontwikkeld procedé op een energiebesparende machine. Daardoor is er minder CO² -uitstoot tijdens het productieproces.

Woodhead gebruikt daarnaast ook minder materiaal waardoor het gebruik van grondstoffen beperkt wordt. We combineren de juiste materialen en de modernste fabricatieprocessen. De meeste materialen zijn recycleerbaar en zijn dus eventueel een tweede of zelfs derde keer herbruikbaar.

Onze klanten een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk bezorgen is onze missie. En dit vanaf het begin van het productieproces tot de plaatsing. Onze leveranciers zijn FSC en/of PFC gecertificeerd. Waardoor we samen met jou aan een betere wereld werken.

Bestel jouw Woodhead

De zwevende Woodhead planken zijn gemakkelijk online te bestellen. We maken het jou eenvoudig om te kiezen, te bestellen en te ontvangen. 

Bestel zeker via onze webshop, dan kunnen we een kortere leveringstermijn garanderen dan wanneer je offline bestelt. 

Het is belangrijk dat je alle mogelijkheden invult vooraleer je naar de volgende stap gaat. Eventuele opmerkingen kunnen in het vakje -Opmerkingen- geplaatst worden. Is er wat onduidelijk of heb je een vraag? Contacteer ons gerust!