Wandplanken op maat in EIK

Een karaktervolle houtsoort met een persoonlijke uitstraling,
da’s de OAK-uitvoering van onze wandplanken op maat. Met deze wandplanken in Oak maak je jouw interieur helemaal af. Door de onzichtbare draagstructuur krijg je een zwevende plank in eik. We bieden 9 topkleuren binnen OAK. Hier tussen kiezen kan knap lastig zijn. Met onze stalenservice kan je de Woodhead wandplanken zien en voelen! Bekijk ook onze inspirerende fotogalerij.

Kies één van onze accessoires om je legplank helemaal af te maken. 

Bestel je wandplank op maat in OAK via onze configurator

Cement

Deze afwerking heeft een licht grijze kleur. De transparante beits laat de houtstructuur goed zien. De afwerking is mat vernist.

Verweerde eik

Deze verweerde eik is een afwerking waarbij de eiken planken een naturel verouderde kleur krijgen. De afwerking is mat vernist.

Gebleekte eik

De gebleekte eik is de ideale kleur voor wandplanken die in een interieur geplaatst worden waar de kleuren zacht en licht zijn. Deze kleur is weinig onderhevig aan verkleuring waardoor je deze afwerking in zeer zonnige interieurs kan plaatsen. De afwerking is mat vernist.

Wengé eik

De wengé eik is een kleur waarbij de wandplanken de intense kleur van wengé krijgen. De typische donker roodbruine tot zwarte tinten geven je interieur een warme indruk. De wandplanken in wengé eik kunnen als accent geplaatst worden. Maar ook is het toepassen van wengéhout mogelijk in grotere hoeveelheden. Ook bibliotheken zijn prachtig in deze afwerking. De afwerking is mat vernist.

Pure Nature

Pure nature is een look die bekomen wordt door een laag lak(vernis) op waterbasis.  Deze uitvoering past zeer goed in interieurs waar je een pure en natuurlijke uitstraling wilt ervaren. Deze uitvoering is zeer geschikt voor interieurs waar er veel (zon)licht is omdat deze vernis zijn oorspronkelijke kleur blijft behouden.

Moeraseik

Moeras eik is een klassieker onder de afwerkingen die het zeer goed doet. Door de bruine, grijze soms groene tinten heeft de moeraseik een chic uitzicht. Moeraseik kan in vele kleuren voorkomen, maar we kozen er voor jou de mooiste kleur uit. Dit kleur past zeer goed voor boekenplanken, maar in je keuken of leefruimte is het natuurlijk een blikvanger. De mooie tekeningen van deze eik wordt door de toplaag benadrukt.  De afwerking is mat vernist.

Grafiet eik

Grafiet heeft als belangrijkste eigenschap dat het grijzig zwart is. Houtskool of carbon kan je er ook in zien. Door de diepe kleur kan je deze afwerking toepassen bij blacksteel, goud, zwart gelakt, . . .

De afwerking is mat vernist.

Gerookte eik

Bij Woodhead is het roken van eik een vaardigheid die we al jaren toepassen. De kleur gaat eerder naar de bruingroene tint.

De afwerking is mat vernist.

Onbehandelde eik

 Deze uitvoering geeft je de kans om zelf je wandplank af te werken. Wij zorgen dat ze mooi geschuurd en glad is.  Wij zorgen ervoor dat je direct kan beginnen kleuren of vernissen. Een aanrader voor wie graag de Woodhead wandplanken met andere interieur elementen samen brengt.