Wandplanken op maat in MDF

De wandplanken in MDF zijn volledig personaliseerbaar. Voor of na het ophangen geef je de legplank een eigen touch. Je kan de legplanken in MDF namelijk  schilderen in een zelfgekozen kleur. Al onze wandplanken worden voorzien van onzichtbare draagstructuur. Dit zorgt voor een uniek effect. Je krijgt een zwevende plank. 

Wandplanken in MDF bestellen

Onze legplanken worden op maat gemaakt. Met onze accessoires maak je ze compleet. Bestel je blinde legplanken op maat in MDF via onze configurator. Via onze stalenservice kan je een kleinere versie van jouw Woodhead ontvangen. Zo ben je zeker dat je de juiste afwerking bestelt!

NATUUR

Onze wandplanken in MDF zijn schilderbaar.

Onze wandplanken in MDF kan je voor of na het plaatsen naar keuze afwerken. Je kan je wandplank op maat in eender welke kleur zetten. Omdat de zijkant van deze planken mooi glad is afgewerkt, zijn ze minder poreus. Dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijker kunnen worden afgewerkt.  De Woodhead plank in MDF is ook verkrijgbaar in zwart vernist. Deze afwerkingslaag is een matte lak. Lees hier meer over de eigenschappen van de Woodhead legplank in MDF.

Net zoals al onze planken met onzichtbare draagstructuur, kan je de MDF wandplank in alle ruimtes van je woning gebruiken. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Wil je een uniek kruidenrek in de keuken of een mooie plank om je foto’s op te zetten in de woonkamer? Daar zijn deze planken op maat zeker voor geschikt. En door verschillende afmetingen te combineren, kan je zelf unieke samenstellingen ontwerpen. Zoals een zwevende boekenplank in een hoek bijvoorbeeld. Een zware belasting is voor onze wandplanken immers geen probleem. Tips of advies nodig? Neem dan zeker contact op met ons!