Wandplanken op maat in LAC

Onze wandplanken in de LAC uitvoering geven een exclusieve uitstraling
aan je interieur.

Kleuren wandplanken in LAC

Deze legplanken worden op maat gemaakt. Onze Woodhead wandplanken in LAC zijn beschikbaar in 15 kleuren. Deze worden niet op voorraad gehouden maar kunnen wel snel geproduceerd en geleverd worden. De wandplanken hebben een onzichtbare draagstructuur.

Bestel je wandplank op maat in LAC via onze configurator. Maak ze helemaal compleet door onze accessoires toe te voegen. Twijfel je tussen een aantal kleuren? Bestel dan een staaltje via onze stalenservice. Inspiratie kan je alvast opdoen in onze fotogalerij.

3 METALIC LAC KLEUREN

Gold

De gouden Woodhead straalt luxe uit. De Metallic Gold afwerking zorgt voor een frisse toets en past perfect in elk geraffineerd interieur. Je bekomt met deze Woodhead een modieus geheel.

 

Bronz

De bronzen Woodhead heeft een onverslijtbaar en tijdloos karakter. Door de Metallic Bronz afwerking krijgen we deze uitzonderlijke tint. Die perfect past bij zwart staal. Deze prachtige afwerking komt zowel in industriële als landelijke interieurs tot zijn recht.

 

Silver

De zilveren Woodhead heeft een stoer uitzicht. Door de lichte Metalic Silver afwerking zorgt de Silver look voor een exclusieve toets in jouw interieur. Silver is bovendien combineerbaar met heel wat kleuren.

11 TRENDKLEUREN

De zandtint laat zich makkelijk combineren met andere kleuren. Deze sobere neutraaltint kan in elke kamer van het huis worden gebruikt. Deze tint is zacht en warm. Een aanrader bij natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen.

Dazz

Met deze koelgrijze Woodhead zorg je voor evenwicht. Deze kleur laat toe om veel kleuren te combineren. Deze tijdloze kleur is een combinatie van stabiliteit en elegantie.

Sunny

Laat de zon schijnen in je interieur. De Sunny Woodhead is zeer toegankelijk. De beige tint kan in elke kamer van het huis gebruikt worden. Hij is zacht, warm en staat voor tijdloos geluk.

Rosy

De lichtroze Woodhead doet het goed in kinder-of tienerkamers. Deze Woodhead geeft een pittige, hedendaagse toets aan jouw interieur en ademt een chique en luxueuze sfeer uit.

Teal

Plaats deze lichtblauwe Woodhead in je bad-, slaap- of kinderkamer. Dat wordt gegarandeerd een succes. Hij ademt rust en kalmte uit. Hij zorgt voor eenheid, openheid en harmonie.

Toby

Deze licht bruin-grijze kleur heeft een warm landelijk karakter. Wit of andere lichte kleuren zijn eenvoudig samen met de Toby Woodhead toe te passen. Dit is een zeer toegankelijk kleur, een topper voor je interieur.

Jade

De groengrijze Woodhead doet het goed in een knusse kamer. Hij staat voor evenwicht, harmonie en groei. Groen is de kleur van de natuur. Bekom een rustig geheel door deze Woodhead in je interieur te plaatsen.

Ruby

De geheimzinnige en mystieke bordeaux kleur geeft jouw interieur een heel warme uitstraling en kan in veel ruimtes worden aangewend. Deze Woodhead heeft iets koninklijks en springt hierdoor direct in het oog.

Skye

Deze donkergrijze Woodhead is duidelijk aanwezig maar op een ingetogen manier. Een  kleur voor unieke mensen. Een veel gekozen kleur voor uitzonderlijke interieurs.


Blance

De Woodhead in deze witte zuivere kleur zorgt voor een kalmerend effect Daarnaast geeft het zuiver wit een gevoel van licht en ruimte. Wit past in zowel hedendaagse als klassieke interieurs. Het is de meest gekozen kleur.

Jett

De zwarte Woodhead is geheimzinnig en vrij hard, maar straalt ook klasse en puurheid uit. Deze wandplank kan in veel ruimtes aangewend worden.  Hij bezorgt iedere kamer een heel puur en elegante uitstraling. Het zwart laat zich perfect combineren met andere kleuren. Samen met wit de best lopende kleur.