Wandplanken op maat in MTX

Kies voor wandplanken in MTX op maat als je van Scandinavisch design houdt. Deze uitvoering in multiplex komt in zwart of wit laminaat. Bij twijfel kan je steeds een staal bestellen

Woodhead wandplanken in MTX hebben een elegante uitstraling en een prachtige afwerking. Met deze unieke wandplanken geef je meer stijl aan je interieur. Ontdek alvast enkele voorbeelden in de fotogalerij.

Wandplanken op maat in MTX bestellen

Onze wandplanken in MTX kunnen op maat besteld worden. Met onze accessoires maak je ze helemaal af. Je kan ze naar wens samenstellen en bestellen via onze configurator

KLEUREN

De Woodhead wandplanken in MTX zijn beschikbaar en verkrijgbaar in twee uitvoeringen:
wit laminaat of zwart laminaat. 


Aurora

De Scandinavische look wordt ten top gedreven. Bij onze wandplanken in MTX geeft het  natuurlijke berkenhout tussen de witte oppervlakken de Woodhead legplank een heel exclusief en zachte uitstraling. Door de neutrale kleuren van de berk-multiplex in combinatie met het witte laminaat, komen  objecten volledig tot hun recht.

Musta

Het natuurlijke berkenhout tussen de zwarte oppervlakken geeft de Woodhead wandplanken in MTX een strakke, afgelijnde uitstraling. Het zwart accentueert lichte kleuren, maar ook goud, zilver en brons zijn ideaal om te combineren. Deze uitvoering is zonder twijfel een topper voor in je interieur. 

Onze wandplanken in MTX zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Deze blinde legplanken in multiplex kunnen dienen als boekenplank in de woonkamer, kruidenrek in de keuken of als mooie wandplank voor toiletspullen in de badkamer. Onze zwevende schappen kunnen een zware belasting aan en de mogelijkheden zijn eindeloos. Multiplex is tijdloos en past in elke interieur.